El vuit de novembre del 2007 obria la que ha estat la segona compta a Twitter. La primera va durar un parell o tres de mesos i no he sabut mai per què la vaig perdre (i tampoc hi va haver manera de poder recuperar-la.). Són 15 anys. Com passa temps!  Avui m'estic qüestionant si vull continuar, ja que amb les actuacions del Sr. Musk ("almizcle" en castellà i "mesc" en català), no m'hi trobo còmoda.
¿El nou logo de Twitter?

🔕 Tancar-la?
Si jo fos una persona rellevant segurament ho faria, però el meu valor és significativament insignificant, així que aquesta mosca collonera del Musk no perd res i, en canvi jo si, perquè algunes informacions que m'arriben per aquí em resulten interessants. I a més, vull veure com es desenvolupen els esdeveniments. Això sí; de moment, no penso dir "ni mu"

Considera la possibilitat de subscriure't al blog